Lediga tjänster

Vi söker självgående elektriker.

Är du elektriker och vill arbeta i en självständig miljö under eget ansvar och ibland i högt tempo, är positiv och har god fysik. Då en av våra kollegor slutat söker vi nu dig! Vi är idag 2 elektriker, 3 lokalvårdare och 2 fastighetsskötare.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Din roll
I rollen som Elektriker hos oss arbetar du i nära samarbete med våra kunder och kollegor och genomför nya elinstallationer eller service på elektriska anläggningar. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är noggrann och rationell och arbetar hela tiden för att kunden ska vara nöjd med helheten av ditt arbete och bemötande.

Du ansvarar för att driva arbetet enligt tidplan och mot uppsatta mål samt att kommunicera med kund och kollegor. Du bidrar givetvis med din kunskap till kollegor och är nyfiken på att ständigt utvecklas inom yrket genom att lära dig nya saker!

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

Planering av det dagliga arbetet
Elinstallationsarbete
Materialhantering
Kommunikation

Tillträde: Omgående
Lön: Enl övk
Krav: B-körkort
Arbetsort: Eskilstuna

Välkommen att höra av dig till oss med ditt CV och en personlig presentation. Du är givetvis välkommen att höra av dig med frågor och funderingar kring rollen!  Mejl: niclas@elfast.nu